''Galatasaray'dan sonra İsveç'e dönmeyi düşündüm''
Galatasaray'dan sonra kariyerini noktalayan Tobias Linderoth, yaşadığı bu dönemleri İsveç basınına anlattı.
Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen ancak sakatlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kalan Tobias Linderoth, İsveç basınına konuştu.
İsveç temsilcisi Elfsborg'da yardımcı antrenör olarak çalışan Tobias Linderoth, neden futbolu bırakmak zorunda kaldığını da anlattı.
Linderoth, Galatasaray'daki sakatlığının ardından devam etmeyi düşündüğünü ancak sonra bu kararından vazgeçtiğini, ''Galatasaray'da oynarken kalçamdan sakatlandım. İki kez operasyon geçirdim. Galatasaray'da iki yıl geçirdim ama neredeyse tamamen rehabilitasyon süreci olarak geçti. Benim için zor bir dönemdi. Kariyerime devam etmeyle ilgili düşüncelerim vardı. Mjallby ya da Elfsborg ile görüştüm ancak daha sonra futbol kariyerimi sonlandırmaya karar verdim'' ifadeleriyle dile getirdi.
Linderoth, 2007 yılında Kopenhag'dan Galatasaray'a büyük umutlarla gelmişti ancak İsveçli oyuncu sadece 13 maçta forma giyebilirken, sakatlığı nedeniyle daha sonra futbol kariyerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı

Bayern Münih'te Ismael Saibari için geri sayım!

Paris Saint-Germain, Michael Olise için devrede!

Getafe'de Jose Bordalas'ın sözleşmesi uzatıldı

Tottenham, Ben Davies ile sözleşme uzattı

Juventus'tan Brahim Diaz hamlesi!

Federico Chiesa'dan geleceği için açıklama!

Real Madrid'de Alvaro Arbeloa dönemi sona erdi!

Suudi Arabistan'dan Raphinha için 80 milyon euro!

Schalke, Loris Karius ile nikah tazeledi
























