Galatasaray'dan Sacha Boey teklifine ret!
Galatasaray, İtalya Serie A ekibi Udinese'nin Sacha Boey için yaptığı 4.5 milyon Euro'luk resmi teklifi reddetti. 21 yaşındaki futbolcuyla Hellas Verona, Monza ve Southampton da ilgileniyor.
Galatasaray 'da son dönemde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Sacha Boey'un talipleri artıyor. 21 yaşındaki sağ bek oyuncusu için İtalya Serie A ekibi Udinese Sarı-Kırmızılı takıma resmi teklif yaptı
4.5 milyon Euro'luk teklif
Udinese Sacha Boey için 4.5 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı ancak Sarı-Kırmızılı takım red cevabı verdi. 21 yaşındaki futbolcuyla Hellas Verona, Monza ve Southampton da ilgileniyor.
Okan Buruk "Kalacak" demişti
Sacha Boey ile ilgili çıkan transfer söylentilerine teknik direktör Okan Buruk cevap verdi. Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Buruk, Boey'i satmayacaklarını ifade etti.
Okan Buruk'un yaptığı açıklama
"Sacha Boey bizimle devam edecek; performans olarak takımın en iyilerinden biriydi... Mertens'in performansından mutluyuz. Şu anda belki %60'ında; %100'ünü yakaladığımızda bizim için çok daha önemli bir oyuncu olacak..."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bernabeu'da Valverde gecesi: Real'den City'ye 3 gol

7 gollü çılgın maçta PSG, Chelsea'yi yıktı!

Havertz son anlarda Arsenal'a beraberliği getirdi!

Şampiyonlar Ligi'nde ekstra hak yine İngiltere'ye

Dominik Szoboszlai'nin Galatasaray kabusu!

Bayern Münih'ten Atalanta karşısında şov!

Barcelona, maçı son dakikada kurtardı

Hull City'den iki maç sonra galibiyet!

Van Dijk: "Çok fırsat harcadık"

Liverpool'un kabusu İstanbul!



























