Galatasaray'dan rakiplere hız tuzağı!
Rize analizini gerçekleştiren CimBom'da, teknik patron Terim; Onyekuru, Falcao ve Feghouli üçlüsüyle bir görüşme yaptı. Savunma arkasına koşularla rakibi yıpratmayı planlayan Sarı- Kırmızılılar'da, öndeki üçlüye özel görevler verildi.
Süper Lig'in kaldığı yerden devamı için artık geri sayıma geçilirken, Galatasaray'da yüksek tempo, yerini taktiksel çalışmalara bıraktı. Sarı-Kırmızılılar'da dün, Çaykur Rizespor analizi yapılırken, bu doğrultuda belirlenen taktik program takımla paylaşıldı.
Teknik direktör Fatih Terim, antrenman sırasında özellikle forvet üçlüsüyle uzun bir görüşme yaptı. Rize'yi orta sahada durdurup, savunma arkasına yapılacak koşular ve hızlı hücumlarla devirmeyi planlayan tecrübeli çalıştırıcı, Onyekuru, Falcao ve Feghouli üçlüsüne oyun içerisinde sık sık değiştirilmesi gereken özel görevler verdi.
Oyun içinde farklı görevler
Fatih hoca Falcao'dan mutlaka orta sahaya kadar gelerek rakip stoperleri öne çıkarmasını, böylece solda Onyekuru'ya alan açmasını istiyor. Bazı bölümlerde ise Onyekuru'nun geride kalmasını, Falcao'nun stoperlerin arasına çapraz koşular atarak, sağda Feghouli'yi boşa çıkarmasını bekliyor.
'Gözünüz Onyekuru'da olsun'
Ayrıca Ömer, Belhanda ve Emre Akbaba gibi sahada olduğunda asist ihtimali yüksek oyunculara, Onyekuru'yu her seferinde gözle kontrol ederek, Nijeryalı yıldızın savunma arkasına yapacağı koşular için doğru zamanda uzun top göndermeleri talimatı verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"
























