Galatasaray'dan orta sahaya yeni hamle: Bellegarde
Galatasaray'ın 2020'de de transfer adına gündemine gelen isimlerden Jean-Ricner Bellegarde için kulübü Strasbourg'a resmî teklifte bulunduğu iddia edildi.
Transfer çalışmalarının sürdüğü Galatasaray 'da Jean-Ricner Bellegarde ismi yeniden gündeme geldi. 2020'nin yaz transfer döneminde de adı Sarı-Kırmızılılar ile anılan Fransız oyuncu için devreye girildi.
İlk teklife ret, yeni teklif hazır!
Fransız basınından Homme du Match'in haberine göre Galatasaray, Jean-Ricner Bellegarde için Strasbourg'un kapısını çaldı. 24 yaşındaki orta saha için satın alma opsiyonu içeren bir kiralama teklif edildi fakat Fransız ekibi, bu teklifi reddetti.
Galatasaray'ın yeni teklifini Strasbourg'a ileteceği aktarıldı. Galatasaray, Fransız ekibine 8 milyon Euro'ya ulaşan bir bonservis teklifinde bulunacak.
2019'da Lens'tan 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Strasbourg'a transfer olan Haiti asıllı Fransız orta saha, alt yaş gruplarında da Fransa Millî Takımı forması giymişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City'den amansız takip!

3-0'dan 3- 3 yapıp 90+3'te yıkıldılar!

Barcelona, zorlu virajı döndü; koltuğu korudu

Samsunspor'un rakibi Vallecano'dan Bilbao'ya çelme!

Hull City, Matty Crooks ile üç puanı aldı!

Bournemouth ve Sunderland yenişemedi

PSG'den Nantes maçı için erteleme talebi!

Milan'dan büyük forvet operasyonu!

Juventus'ta Luciano Spalletti kararı!

Galatasaray'ın gündemindeki Koopmeiners için veda kararı!




























