Galatasaray'dan NTV ve NTV Spor için olay karar
Galatasaray, oyunculara yönelik sözlerden dolayı NTV ve NTV Spor'un akreditasyonlarının özür dileyene kadar durdurulduğunu açıkladı.
Galatasaray, Kırmızı Çizgi programında oyunculara yönelik sözlerden dolayı NTV ve NTV Spor'un akreditasyonunun durdurulduğunu açıkladı. Öte yandan mahkemeye gidildiği ve özür gelene kadar akreditasyonun verilmeyeceğini duyurdu.
İŞTE YAPILAN AÇIKLAMA...
"NTV Spor televizyon kanalında 24 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlanan Kırmızı Çizgi programında futbol takımı oyuncularımızın onur ve şereflerine yönelik iddialarda bulunulmuştur.
Canlı yayında böylesine çirkin iddiaların büyük rahatlıkla dile getirilmesine izin veren yayıncılık anlayışı nedeniyle NTV ve NTV Spor yönetimleri, söz konusu program ve yorumcular hakkında bir yaptırım uygulayana ve kurumsal düzeyde camiamızdan ve oyuncularımızdan özür dileyene kadar, bu yayın kuruluşları temsilcilerinin Galatasaray'a ait basın toplantısı, organizasyon ve davetlere akreditasyonu durdurulmuştur.
Konuyla ilgili kişilere dair Kulübümüz ve oyuncularımız adına ayrı ayrı hukuki süreç başlatılmıştır.
Kulübümüze ve Kulübümüzü temsil eden bireylere yönelik bu ve benzeri saldırılara tepkimiz bundan sonra da sürecektir.
Kamuoyuna saygılarımızla,
Galatasaray Spor Kulübü"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler yıldızlaştı, Real Madrid kazandı

Manchester City'de kayıplar sürüyor!

Bayern Münih, Kane'in asistleriyle zirveyi bırakmadı!

Can Uzun'lu Frankfurt, 90+3'te puanı kurtardı!

Borussia Dortmund, Felix Nmecha ile kazandı

Leipzig, Augsburg'u farklı geçti

Fabio Cannavaro'dan Juventus açıklaması

Tottenham'a Elland Road'da Leeds United freni!

Diego Simeone'den Barcelona için açıklama

Como'dan Nico Paz açıklaması: "Yüzde yüz bizim oyuncumuz"

























