Galatasaray'dan 'maaş' motivasyonu!
Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesi futbolcuların motivasyonunun bozulmaması için yönetim seferberlik ilan etti.
Galatasaray'da Trabzonspor maçı öncesi futbolcuların motivasyonunun bozulmaması için yönetim seferberlik ilan etti.
Sarı-kırmızılılar, Sportif AŞ üyeleri Mehmet Özbek ile Levent Nazifoğlu dün antrenmanı takip edip daha sonra takımla bir araya geldi.
Futbolcuların kulüp için son derece önem taşıyan bugünkü kongreden etkilenmemesini isteyen Özbek ve Nazifoğlu, "Siz sadece maça konsantre olun. Bu sezon ödemelerde zaman zaman gecikmeler oluyor. Kasıma kadar sizden (yerli futbolcular) süre istemiştik. Kongre olumsuz bir gelişme olsa dahi yine de size bu ödemeler yapılacak. Merak etmeyin. Kendinizi sadece maça verin" ifadelerini kullandıkları öğrenildi.
Oyuncuların kongre sürecini yakından takip ettikleri ve bu yüzden yöneticilerin harekete geçerek bu önlemi aldıkları bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"

Tottenham büyük tehlikede, oyuncular ayrı alemde!

Juventus'ta yeni aday Emiliano Martinez

Jermaine Pennant'tan Arne Slot'a tepki!

Halil Umut Meler'den Şampiyonlar Ligi'ni karıştıran düdük!
























