Galatasaray'dan Lucas Leiva açıklaması
Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu, "Lucas konusu bizim için kapandı. Alternatiflere döneceğiz." açıklamasını yaptı.
Webaslan.com
Uzun bir süredir Lucas Leiva'nın transferi için Liverpool ile görüşen ve prensip anlaşmasına varan Galatasaray, Brezilyalı futbolcudan gelen haberle sarsıldı.
Lucas Leiva ile yaklaşık 15 gündür temas halinde olan ve son olarak da Brezilyalı futbolcuya 1 gün (dün) süre veren sarı-kırmızılı yönetim, Leiva'dan dün gece olumsuz yanıt aldı.
Leiva ile dün gece telefon görüşmesi gerçekleştiren Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Brezilyalı futbolcunun ailevi sebeplerden dolayı Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmamasını iletmesinin ardında transfer defterini kapattı.
Konuyla ilgili NTVSpor'a da açıklama yapan Levent Nazifoğlu,"Lucas Leiva defteri bizim için kapandı, listemizdeki alternatif isimlere yöneleceğiz" dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Lorient, deplasmanda Monaco'yu üç golle devirdi!

Fransa'dan Edin Dzeko'ya sürpriz talip!

Roma'ya Artem Dovbyk'ten kötü haber!

Oliver Glasner, Crystal Palace'tan ayrılacağını doğruladı

Klopp'un Real Madrid için şartları belli oldu! O ismi istemedi

Barcelona'ya kupada iki golle turladı

Atalanta, Raspadori'yi açıkladı

Sergio Ramos, Sevilla'yı satın alıyor!

Leon Goretzka'dan geleceği için açıklama!

Davide Frattesi için İngilizler devrede


























