Galatasaray'dan Kucka için 8 milyon euro istediler
Galatasaray'ın ilgilendiği Juraj Kucka için kulübü Milan 8 milyon euro bonservis bedeli istedi.
Galatasaray'ın transferini düşündüğü Kucka için Milan'ın yüksek bir bonservis istediği belirtildi. Slovak orta saha oyuncusu için İtalyan ekibinin 8 milyon euroluk bir bonservis talep ettiği bildirildi.
Galatasaray bu durum karşısında Kucka transferinde aceleci davranmama kararı aldı. Sarı-kırmızılıların ilgilendiği tecrübeli futbolcuyu Trabzonspor da almak istiyor. Ancak Karadeniz ekibinin bonservis yerine futbolcuyu kiralama yoluyla kadrosuna katma düşüncesinde olduğu öğrenildi.
Bu arada Sassuolo Sportif Direktörü Giovanni Carnevoli de, Galatasaray'ın bir süre gündeminde yer alan Acerbi ile ilgili açıklamalar yaptı.
İtalyanlar'ın, Cim-Bom'un teklifinin çok üstünde rakamlar talep etmesi nedeniyle transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı. Teknik Direktör Carnevoli "Galatasaray'ın teklifini reddettik. Çünkü oyuncumuzu takımda tutmak istiyoruz. Gerçek değerin altındaki teklifleri kabul etmeyeceğiz" dedi.
İki kulüp arasındaki farkın en az 5 milyon euro olduğu, bu yüzden Galatasaray'ın çekildiği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























