Galatasaray'dan Konoplyanka hamlesi!
Transfer çalışmalarına devam ettiren Galatasaray'ın Ukraynalı yıldız Yevhen Konoplyanka'yı gündemine aldığı iddia edildi.
Galatasaray'ın gündemine gelen son isimse geçtiğimiz sezon Schalke'de kiralık olarak forma giyen Yevhen Konoplyanka.
BeIN Sports'un iddiasına göre, bonservisi Sevilla'da bulunan Ukraynalı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, İspanyol kulübü ile temaslara başladı.
Gelecek sezon 4-3-3 sistemiyle oynamak isteyen teknik direktör Igor Tudor'un bu sistemde ileri üçlünün solunda Belhanda, ortada Gomis ve sağ tarafta da Konpolyanka'yı düşündüğü ve bu sebeple Ukraynalı oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.
Konpolyanka, 2015 yılında Dnipro ile Avrupa Ligi finali oynamış daha sonra Sevilla'ya transfer olmuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson






















