Galatasaray'dan Kenan Karaman sürprizi
Kenan Karaman'ın, Fortuna Düsseldorf ile olan sözleşmesinde özel madde bulunması, sarı kırmızılıların önünü açtı.
Galatasaray'ın yeni gözdesi Kenan Karaman oldu. A Milli Takımı formasıyla Yunanistan ve Özbekistan maçlarındaki performansıyla dikkat çeken gurbetçi futbolcunun koşulları da sarı-kırmızılıların çekim noktasını oluşturdu.
Almanya'da Fortuna Düsseldorf forması giyen 25 yaşındaki futbolcu için, Fatih Terim ve ekibinin olumlu rapor verdiği öğrenildi. Hem sol kanat hem de forvet oynayabilen Kenan'ın transferinde Galatasaray zorlanmayacak gibi görünüyor.
Galatasaray'ın bu transferde işini kolaylaştıran faktör, Kenan Karaman'ın kulübüyle sözleşmesinde serbest kalma maddesinin bulunması... Buna göre mukavelede, "2 milyon euroya serbest kalır" maddesi, sarı-kırmızılıların önünü iyice açtı.
Bu potansiyeldeki bir futbolcuyu elinden kaçırmak istemeyen Aslan, önümüzdeki günlerde Almanya'ya çıkarma yapacak. Kenan'ın kulübüyle sözleşmesi 2021'de sona eriyor.
KAAN FIRSATI KAÇTI
Galatasaray'ın aynı takımdan ilgilendiği bir diğer isim olan Kaan Ayhan'da ise iş zora girdi. 25 yaşındaki milli stoperin 2.5 milyon euroluk serbest kalma maddesinin 31 Mayıs itibariyle sona erdiği ve artık transferi için kulübüyle bonservis pazarlığına girilmesinin gerektiği belirtildi.
Almanların 5 milyon eurodan aşağı inmemesiyle birlikte, Kaan'ın da Türkiye'ye gelme konusunda istekli olmaması transferdeki engeller olarak gösteriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!

Süper Lig'in eski yıldızı için 270 milyon dolar istediler!

Liverpool'da gündem Salah: Menajeriyle kritik görüşme

Fabregas: "Alonso'nun işi gerçekten zor"

Govou, Endrick transferine temkinli!






















