Galatasaray'dan Juventuslu süper yeteneğe kanca!
Devre arasında kadrosunu 2 forvet 1 stoperle takviye etmek isteyen Galatasaray'da golcü adaylarından Moise Kean için Juventus'a 1.5 sezonluk kiralama teklifi yapılacağı öğrenildi.
Galatasaray'dan Moise Kean atağı... Devre arasında kadrosunu 2 forvet 1 stoperle takviye etmek isteyen Sarı Kırmızılılar, bir süre önce Juventus'un genç yeteneğini gözüne kestirmişti. Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre; 18 yaşındaki golcü için İtalyan kulübüne 1.5 yıllık kiralama teklifi sunulacağı öğrenildi.
Bu sezon forma şansı bulmakta zorlanan Kean'in başka bir takımda tecrübe kazanmasına sıcak bakan Juventus'un, artık Galatasaray'dan resmi teklifi beklediği belirtiliyor.
Galatasaray Yönetimi, özellikle milli arada transfer için yoğun mesai harcayacak.
TRANSFER MAICON'A BAĞLI
Bu arada Gomis'i kadrosuna katan ve Maicon'u da isteyen Al Hilal kulübünde, başkan değişikliği yaşandığı ve Maicon transferin vazgeçildiği iddia edildi. Sarı Krımızılılar, Brezilyalı stoperden gelecek bonservis bedeli doğrultusunda takviye yapmayı düşünüyordu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'yi üzen haber: Reece James

Chelsea'ye ertelemeli transfer yasağı

Manchester City'den 3-0'dan dönüş için mesaj!

Alisson Becker, Liverpool'da kalıyor!

Ancelotti: "Valverde keşke Brezilyalı olsa!"

Igor Tudor: "Geleceğimi düşünmüyorum"

Khephren Thuram'dan ırkçılık tepkisi

Galatasaray'a karşı Rio Ngumoha sürprizi!

Bayern Münih kalesinde kriz; 16 yaşındaki isme emanet

Real Madrid istiyor, Bayern'den izin yok: Michael Olise























