Galatasaray'dan İsmail Çokçalış için son teklif
Galatasaray'da, Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği genç sağ bek İsmail Çokçalış'ın bonservisi için Bursaspor'a bir teklif daha yapacak.
Fanatik
Yerli transferinden vazgeçmeyen Sarı-Kırmızılılar, Bursaspor 'un gelecek vadeden sağ beki İsmail Çokçalış için bir kez daha devrede. Fatih hocanın isteği doğrultusunda, 21 yaşındaki savunmacıya yeni bir teklif daha sunulacak.
Galatasaray 'ın ana planı, Boey'i birinci sağ bek olarak kullanıp, arkasını da İsmail gibi yerli ve yetenekli bir isimle güçlendirmek. Ancak Bursaspor'un, Galatasaray'ın ilgisine vereceği yanıt bu transferde belirleyici rol oynayacak.
3.5 MİLYON EURO İSTİYORLAR
Daha önce talep edilen 3.5 milyon Euro'luk bonservis, Sarı-Kırmızılılar'a oldukça pahalı gelmişti. Galatasaray cephesi, 1.5-2 milyon Euro aralığında ve çeşitli bonuslarla bu transferi gerçekleştirmek istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella
























