Galatasaray'dan Halil Akbunar sürprizi
Galatasaray, sezon başında Belçika'nın Westerlo takımına transfer olan Halil Akbunar'la ilgileniyor. Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, 28 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak üzere harekete geçti.
BAY haftası nedeniyle 14 günlük bir araya giren Galatasaray, iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle yerli rotasyonu konusunda ciddi sıkıntılar yaşayan ve mutlaka birkaç takviye yapmaya karar veren Sarı-Kırmızılılar, rotayı Belçika'ya çevirdi. Sezon başında 1 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Göztepe 'den Westerlo'ya transfer olan Halil Akbunar, Galatasaray'ın radarına giren son isim oldu.
1 YILLIK MUKAVELESİ VAR
Teknik direktör Okan Buruk'un da talebi doğrultusunda, 1 yıllık mukavelesi bulunan 28 yaşındaki kanat oyuncusunun bonservisiyle birlikte kadroya dahil edilmesi planlanıyor. Westerlo ile Belçika Ligi'nde 5 maçta 203 dakika şans bulan Halil, 1 gol 1 asistle oynadı. Tecrübeli futbolcunun kupa maçında da 1 golü var.
FARKLI POZİSYONLAR DA GÜNDEMDE
Halil Akbunar dışında da hem yurtiçi hem de yurt dışından birçok yerli oyuncunun transfer listesinde yer aldığı belirtiliyor. Özellikle beklere ve santrfor bölgesine mutlaka Türk oyuncu takviyesi yapılacağı öğrenildi. 12 Ocak'ta başlayıp 8 Şubat'ta bitecek olan ara transfer dönemi için Sarı-Kırmızılılar şimdiden operasyonun büyük bölümünü tamamlamayı hedefliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor



























