
Süper Lig'in yıldızı Galatasaray'ın radarına girdi! Mutlak bir golcü alması beklenen Galatasaray'ın orta saha bölgesi için de bir hazırlık yaptığı ortaya çıktı.
İtalyan medyasında yer alan habere göre Yeni Malatyaspor'un Benevento'dan kiraladığı Guilherme, Galatasaray'ın radarına girdi. Sarı kırmızılı ekibin Brezilyalı oyuncu için nabız yokladığı bildirildi. Serie A ekiplerinden Sassuolo da 27 yaşındaki oyuncu için devrede.
Bu sezon Yeni Malatyaspor formasıyla 13 maça çıkan Guilherme 3 gol 6 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Galatasaray'ın o bölgede Emre Akbaba, Belhanda, Feghouli gibi alternatifleri bulunuyor.
Ancak Emre sakat, Belhanda ve Feghouli'nin ara transfer döneminde iyi bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılmaları gündemde.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bayern Münih'ten iki yıldız isme yeni sözleşme

Bruno Fernandes: "Yoğun bir atmosfer olacak"

Real Madrid'de Napoli maçına 8 eksik!

Erik ten Hag'dan Galatasaray yorumu: "Zor olacak"

Thomas Partey'e dev talip!

Bundesliga'da Harry Kane fırtınası: 12 maç, 18 gol

Fulham galibiyeti 90+4'te aldı!

Manchester United, İstanbul'a 7 eksikle geliyor

Vidal'den Garnacho'ya Cristiano Ronaldo eleştirisi!

Yannick Bolasie, İngiltere'ye geri döndü
