Galatasaray'dan Gençlerbirliği maçı çağrısı
Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyesi Alper Narman:"Bugüne kadar taraftarımız hep yanımızda oldu ve onlardan aldığımız güçle ilk sıradayız. Bunun devamı için bütün taraftarımızı yarınki maça çağırıyorum."
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Alper Narman, sarı-kırmızılı taraftarlara, Süper Lig'de Cuma günü Gençlerbirliği ile yapacakları maçta stadı doldurma çağrısında bulundu.
Narman, yaptığı açıklamada, taraftar desteğinin önemine değinerek, "Bugün puan tablosunda lidersek, bu camianın bir bütün olarak hareket ederek, kenetlenmesinden kaynaklanıyor. Taraftarımızın, 'yönetim, futbolcu, taraftar' şeklinde başlayan ve 'şampiyonsun Galatasaray' diye biten bir bestesi var. Bugüne kadar taraftarımız hep yanımızda oldu ve onlardan aldığımız güçle ilk sıradayız. Bunun devamı için bütün taraftarımızı yarınki maça çağırıyorum." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe ile oynadıkları maçta ceza alan tribünlerdeki taraftarlar ile müsabakaya gelemeyeceklerden biletlerini başka taraftarlara devretme ricasında bulunan Narman, "Blokları ceza alan taraftarımız da mutlaka devir işlemini gerçekleştirsin, yarın stadımızı her zamanki gibi sarı ve kırmızıyla donatalım." şeklinde görüş belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den 5 gollü şov! Achraf Hakimi hat-trick yaptı

Manuel Neuer, dev maçı kaçıracak!

Milan'da Christian Pulisic ile imzalar atıldı

Jack Grealish kadro dışı bırakıldı! İşte nedeni

Hansi Flick'ten transfer açıklaması

Trent Alexander-Arnold için Chelsea iddiası!

Liverpool'da Fenerbahçe maçı öncesi kriz!

Arsenal'de Max Dowman'ın cezası onandı! 3 maç yok!

Manchester United'dan golcü hamlesi: Calvert-Lewin

Tren faciasından kıl payı kurtuldu! Cucurella'nın eşinden açıklama

























