Galatasaray'dan Florya'ya çıkarma! Büyük prim yolda...
Galatasaray yönetimi, salı günü yapılan idmanda teknik heyet ve takımla buluşarak Fenerbahçe derbisi öncesi destek mesajları verdi.
Başkan Cengiz ve kurmayları, motivasyonu en üst seviyeye çekmek için kolları sıvadı Galatasaray Yönetimi, Fenerbahçe ile Türk Telekom Stadı'nda oynanacak derbi maçı öncesi teknik heyet ve takımla Florya'da buluştu.
Başkan Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ve yönetim kurulu üyeleri, Florya Metin oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim ve futbolcularla beraber öğle yemeği yediler.
Haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını da yemeğin ardından tesislerde yapan yönetim, hem derbi maçı öncesi takıma moral verdi hem de şampiyonluk yarışında motivasyonu sağlamak amacıyla ne gerekiyorsa yapma kararı aldı.
Alacaklar ödeniyor
Sarı-Kırmızılı futbolcuların bir süredir biriken alacakları, derbi öncesi hesaplara yatırılıyor. Böylece futbolcuların Fenerbahçe maçına konsantre olması yönünde ilk adımlar atılmış oldu.
Büyük prim yolda
Galatasaray Yönetimi'nin salı akşamı gerçekleşen toplantısında, derbiye yönelik özel bir prim verilmesi yönünde karara varıldı.
Rakam hakkında henüz bir netlik yok. Önümüzdeki günlerde teknik heyet ve futbolculara bu konuda bilgi verilecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fabian Hürzeler: "Net oyun süresi için kural gelmeli"

Real Madrid'den Schlotterbeck için temas yok!

Premier Lig'de Adama Tarore'ye görülmemiş yasak

Nottingham Forest'ta acil satış: Igor Jesus

Real Madrid'e sahasında Getafe şoku!

UEFA'dan Tottenham'a "Nazi selamı" hareketi için ceza

Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Juventus'ta McKennie kararı: 2030'a kadar devam

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!
























