Galatasaray’dan Fernando Torres’e müthiş teklif!
Galatasaray, Atletico Madrid'in İspanyol golcüsü Fernando Torres için çok cazip bir teklif sundu.
Atletico Madrid'in İspanyol golcüsüne yıllık 4 milyon Euro öneren sarı-kırmızılı yönetim, bu transferi bitirmesi için ünlü menajer Ahmet Bulut'a da tam yetki verdi.
Sıkıntılı mali genel kurulu kazasız belasız atlatan Galatasaray yönetimi, transfer harekâtına zaman kaybetmeden başladı. Teknik Direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda önceliği iki İspanyol, Chelsea'li Cesc Fabregas ve Atletico Madrid'in golcüsü Fernando Torres'e veren sarı-kırmızılı yönetim, en ciddi adımı attı. İspanya-Türkiye transfer hattının bir numaralı ismi Ahmet Bulut, 33 yaşındaki golcü futbolcuyu ikna etmek için bizzat yetkilendirildi.
LAKABI EL NİNO
Yaptığı transferlerle çok eleştirilen Başkan Dursun Özbek, Drogba ve Sneijder etkisi oluşturacağına inandığı Torres'e sarı-kırmızılı formayı giydirmekte kararlı. Ahmet Bulut, ilk etapta yıldız isim için 4 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme önerisinde bulundu. Cimbom, El Nino lakaplı futbolcunun vereceği cevaba göre teklifini revize edecek ve tüm ikna yollarını deneyecek. Torres'ten cevap bekleyen Galatasaray, Fabregas için de girişimlerini sürdürüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama

Ronaldo: "Mbappe'de benden çok şey var"

Harry Kane: "Onlara minnettarım"

Beşiktaş maçında bulduğu küçük fırsattan Ballon d'Or'a!

Manchester United'da büyük kararsızlık

Camavinga da Türkiye forması giydi!

Barcelona ve Manchester City'den ilk kayıp!

Mbappe, Çin'de kriz çıkardı, La Liga yayınları durduruldu!























