Galatasaray'dan Falcao'nun menajerine İstanbul daveti
Galatasaray'ın gözden çıkardığı Radamel Falcao'nun menajerlerinin İstanbul'a gelerek yöneticilerle masaya oturacağı öğrenildi.
Başkan Burak Elmas geçtiğimiz hafta Radamel Falcao ile görüşerek, "Kendine takım bul" demişti. Bu gelişme üzerine Kolombiyalı yıldız kendisini isteyen takımlarla görüşmelere başlamıştı.
Galatasaray yönetiminden flaş bir hamle daha geldi. Sarı-Kırmızılılar, Falcao'nun menajerlik şirketiyle temasa geçerek İstanbul'da görüşme talep etti.
Önümüzdeki hafta Gestifute şirketinden bir yetkilinin İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Yapılacak görüşmede Falcao'nun sözleşmesinin fesih şartları masaya yatırılacak.
Geçen sezon Galatasaray formasıyla sadece 18 maça çıkan 35 yaşındaki Kolombiyalı golcü Falcao, 9 gol atarken 2 de asiste imza attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!






















