Galatasaray'dan bir ilk daha
Nef Stadyumu’nda oynanacak her iç saha maçının hatırasına bir sulu boya resim yaptırılarak bir koleksiyon oluşturulacak.
Webaslan.com

Enlerin ve ilklerin kulübü Galatasaray, yeni bir projeye imza atıyor.
2021-2022 futbol sezonunda Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda oynanacak her iç saha maçının hatırasına bir sulu boya resim yaptırılarak bir koleksiyon oluşturulacak.
Ressam Alp Yavuz tarafından yapılacak olan bu resimlerin orijinal kopyaları Galatasaray Spor Kulübü koleksiyonunda saklanacak.
Orijinal resimlerden türetilerek hazırlanacak olan poster ve daha ufak boy baskılar ise maç günü GSStore'larda taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.
Bu projenin ilk uygulaması Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde gerçekleştirilecek. Başkanımız Burak Elmas, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'a maçın orijinal resmini hediye edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Diogo Jota, hayatını kaybetti!

Como, Jesus Rodriguez'i transfer etti!

Arteta'dan orta sahaya hamle: Christian Norgaard

Juventus, Jonathan David transferinde sona geldi!

Inter'de barış toplantısı: Çalhanoğlu ve Martinez

Napoli, Noa Lang'ı bitirmek üzere!

Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun alternatifini buldu!

Arsenal, Gyökeres transferinde sona yaklaştı!

Liverpool'da teknik ekipte değişim: Van Bronckhorst ve Taffarel

Jonathan David, Juventus'la anlaştı!
