Galatasaray'dan Beşiktaş'a yanıt gelmedi!
Fenerbahçe Kulübü, Fikret Orman'ın Demba Ba ile sözlerine Genel Sekreter Mahmut Uslu aracılığıyla cevap verirken, Galatasaray ise beklemede kaldı.
Galatasaray'daki sessizlik sorgulanmaya başlandı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Göztepe maçı öncesinde Demba Ba ile ilgili sözleri gündeme damga vurdu.
Bununla beraber uzun süre Abdullah Avcı'nın yardımcısı olarak görev yapan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'un, Başakşehir ile yapacakları karşılaşma öncesinde, "Ligin muhtemel şampiyonuyla oynayacağız, şu an gözüken o. En iyi futbolu oynayan, şampiyonluğa en yakın olan takım Başakşehir" ifadelerini kullanması büyük bir yankı uyandırmasa da rahatsızlık yarattı.
Fenerbahçe Kulübü, Fikret Orman'ın Demba Ba ile sözlerine Genel Sekreter Mahmut Uslu aracılığıyla cevap verirken, Galatasaray ise beklemede kaldı.
Sarı-kırmızılı camiada büyük rahatsızlık yaratan her iki açıklama için kulübün sessiz kalması tepki topladı.
Kongre üyeleri ve taraftarlar şampiyonluk yarışının kızıştığı bir dönemde bu söylemler karşısında kulübün olan biteni kenardan izlemesine çeşitli platformlarda tepki gösteriyor. Florya cephesi de yaşananlardan rahatsız. Cim-Bom'da sadece yardımcı antrenör Hasan Şaş sosyal medya hesabından iki imalı mesaj yayınlayarak tepki verdi ama adres göstermedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Camavinga da Türkiye forması giydi!

Barcelona ve Manchester City'den ilk kayıp!

Mbappe, Çin'de kriz çıkardı, La Liga yayınları durduruldu!

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

























