Galatasaray'dan Arjen Robben bombası!
Galatasaray yönetimi, Bayern Münih ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Hollandalı yıldıza bol bonuslu 2 yıllık sözleşme önermişti. Robben takım arkadaşı Ribery'den Cimbom'a dair bilgi alıyor.
Şampiyonluğun en büyük adaylarından lider G.Saray, şimdiden 2018-19 sezonunun planım yapmaya başladı. Sarı-kırmızılı yönetim, geçen haftalarda sezon sonunda Bayern Münih ile sözleşmesi sona erecek olan Arjen Robben ile temas kurmuş ve görüşmeden olumlu ayrılmıştı. HollandalI yıldızın, takım arkadaşı ve eskiden G.Saray forması giyen Frank Ribery'ye Cimbom'u sorduğu, İstanbul ve kulüple ilgili bilgi aldığı öğrenildi.
Yönetim, bonservis bedeli ödenmeyecek olan Robben'e bol bonuslu 2 yıllık sözleşme teklif etmişti. 33 yaşındaki futbolcunun Şampiyonlar Ligi kriterine özen gösterdiği biliniyor. Cimbom'un Süper Lig'deki liderliği de transferin gerçekleşme konusundaki önemli yapıtaşlarından biri olacak.
Almanların devam etmeyi düşünmediği yıldız oyuncu, ocak ayından itibaren istediği kulübe imza atacak ve bu nedenle Cimbom'un en kısa sürede Robben ile bir görüşme daha yapması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi

Can Uzun duble yaptı, Frankfurt üç golle kazandı





























