Galatasaray'dan anlamlı organizasyon
Galatasaray Kulübü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa şehit ve gazi çocukları için stat ve müze turu düzenledi.
Anadolu Ajansı
Galatasaray Kulübü ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gaziler Koordinasyon Birimi, şehit ve gazi çocukları için ortaklaşa etkinlik düzenledi.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, etkinlik kapsamında 18 kişilik grup, Türk Telekom Stadı turundan sonra müzeyi gezdi.
Çocuklar, rehberler eşliğinde soyunma odaları, yedek kulübesi ve basın toplantı odası gibi stadın bazı bölümlerini görme fırsatı bulurken, Galatasaray kültürünü yakından tanıma fırsatını yakaladı.
Stadyum turunun ardından misafirler, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçerek teknik direktör Fatih Terim ve sarı-kırmızılı futbolcularla buluşup fotoğraf çektirdi.


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

Joan Laporta'dan Lamine Yamal'a büyük destek




















