Galatasaray'dan Ali Koç paylaşımı
Galatasaray, 1959 öncesi sezonlarla ilgili olarak yaşanan tartışmalar sonrası Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un bir röportajındaki sözlerini yayınladı.
Galatasaray, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'ye yönelik bir paylaşım yaptı.
Fenerbahçe Yöneticisi Metin Sipahioğlu, FBTV'deki yayında, "Fenerbahçe'nin devletine, milletine, cumhuriyetine bağlılığı, bu devlet, millet, cumhuriyet için yaptıkları ortadadır. Hangi kulübün cemaatlerin, tarikatların etrafında gezindiği, bir terör örgütü liderinin 'Dualarla himmetlerler ayağa kaldırmamız lazım' dediği ortadadır. Şampiyonluk belgesellerinden FETÖ firarilerini çıkarmak zorunda kalan bellidir. Burası Fenerbahçe Cumhuriyeti'dir. Bu bir metafordur. Fenerbahçe'nin duruşu ortadadır, bellidir." demişti.
Galatasaray Yöneticisi Yusuf Günay ise cevaben, "Fenerbahçe'yi temsil eden bir kişi çıkıp da Galatasaray, terör örgütü mensubu gibidir bir söz söylemesi asla kabul edilebilir değil. Bu tip insanlar yöneticilik yapmasın." ifadelerini kullanmıştı.
Galatasaray, bu tartışmalar üzerine sosyal medya hesabı üzerinden, "Alçak bir terör örgütü ile kulübümüzün adını sistematik bir şekilde ananlara ufak bir hatırlatma." diyerek Ali Koç'un başkan adaylığı sürecinde HaberTürk'ten Veyis Ateş'e yaptığı açıklamaları yayınladı. %%EMBEDVIDEO_67567%%
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arsenal'e büyük şok! 4. Lig ekibine elendiler!

Roma, Cagliari'yi son dakikalarda devirdi!

Gattuso'nun Lazio'su doludizgin: Sassuolo'ya altı gol!

Real Madrid'in orta saha hedefi: Alexis Mac Allister

Liverpool'da Ronald Araujo haftanın oyuncusu seçildi!

Chelsea'ye Joao Pedro şoku! Xabi Alonso açıkladı

Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı için resmi açıklama!

Jadon Sancho için ikinci lig ihtimali!

Paul Scholes: "Bizi sadece Conte kurtarır!"

Bayern Münih'ten Kompany için açıklama
























