Galatasaray'dan Abdülkerim Bardakçı'ya resmi teklif
Konyaspor'la 1 yıl sözleşmesi kalan Abdülkerim Bardakçı'yı gözüne kestiren Galatasaray'ın, Yeşil-Beyazlılar'ın kapısını 250-300bin Euro'luk bir teklifle çalacağı öğrenildi.
Kadrosundaki yerli sayısını artırmayı amaçlayan Galatasaray, Konyaspor'un kaptanı Abdülkerim Bardakçı'yı gözüne kestirmişti. İç Anadolu ekibiyle yapılan ilk görüşmelerde transfer için nabız yoklanırken, tarafların şartların oluşması durumunda anlaşabileceği görüşü ortaya çıktı.
Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre; Bunun üzerine Sarı-Kırmızılı yönetim, resmi teklifle Yeşil-Beyazlılar'ın kapısını çalmaya karar verdi.
TRANSFERİN ÖNÜ AÇIK
Altyapısından yetiştiği Konya'yla 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Abdülkerim Bardakçı için Aslan'ın ilk etapta 250-300 bin Euro'luk bir öneride bulunacağı gelen haberler arasında. Teknik direktör İlhan Palut'un, "Değerini bulursa satılabilir"raporu sonrasında Yeşil-Beyazlı yönetimin, Galatasaray 'ın önerisine vereceği cevap merak konusu. Konya yönetiminin, kaptanlarının önünü kapatmak istemediği de biliniyor. 
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"

Newcastle'a büyük UEFA cezası kapıda!

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!
























