Galatasaray'dan 4. transfer
Galatasaray yönetimi, teknik direktör Fatih Terim'in takımda görmek istediği milli futbolcuyla el sıkıştı... Sarı-Kırmızılılar, Osmanlıspor kulübüne de kiralama teklifi yaptı. Taraflar anlaşmaya yakın.
Takvim

Önümüzdeki sezon 3 kulvarda mücadele edeceği için kadro derinliğini artırmak isteyen Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi.
Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz sezon Osmanlıspor forması altında çok başarılı bir performans sergileyen Serdar Gürler'le anlaşma sağladı.
Galatasaray yönetimi ardından da Fatih Terim'in mutlaka kadroda görmek istediği kanat oyuncusu için Osmanlıspor ile masaya oturdu.
1 MİLYON EURO ÖNERİLDİ
Alınan bilgilere göre Sarı-Kırmızılılar önümüzdeki sezon TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Başkent kulübüne 1 milyon Euro kiralama bedeli önerdi.
Osmanlıspor'un teklifi düşündüğü ancak tarafların anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. Serdar Gürler geçen sezon 29 maçta 12 gol atmayı başardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ferland Mendy 10 milyon Euro'ya yolcu!

Gabriel Heinze, Arsenal'in antrenör ekibine dahil oldu

Liverpool'dan, Napoli'ye ret!

Barcelona, Szczesny ile nikah tazeledi!

Elanga'nın yeni adresi: Newcastle United

Endrick'e Avrupa'dan talipler var

Roma'nın yeni hedefi: Richard Rios

Luka Modric, ağustosta Milan kadrosuna katılacak

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!
