Galatasaray'dan 2. Lig'e gitti!..
Galatasarayımızın genç yıldızı Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'e transfer oldu.
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, dış transferde Galatasaray, Payas Belediyespor 1975 ve Altay'dan 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı.
Aydın temsilcisi, dış transfer çalışmalarında, Galatasaray'dan Emrecan Coşkun ve Serdar Rahman Bilik, Payas Belediyespor 1975’ten Anıl Çetin, Altay’dan Bencan Toros'u renklerine bağladı.
Coşkun, Bilik ve Çetin ile 3, Bencan ile 5 yıllık sözleşme imzalayan siyah beyazlı ekipte, iç transferde geçmişe yönelik alacakları nedeniyle sorun yaşanan Erdi Bakırcı ile de gelecek hafta ortasına kadar sözleşme imzalanmasının beklendiği öğrenildi.
Aydınspor 1923 Başkan Yardımcısı Süha Bayırlı, transfer çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, biri kaleci olmak üzere 3 noktada daha yapacakları takviyeyle tamamlamayı planladıkları dış transferde, yapılacak hazırlık kampı sonrası teknik direktör Mustafa Ceviz’in isteği doğrultusunda yeniden harekete geçebileceklerini kaydetti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor






















