Galatasaray'da zemin seferberliği
Galatasaray Kulübü'nde Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nun zemininin iyi hale getirilmesi için seferberlik ilan edildi.
Sabah

Fotoğraf : AA
Kar yağışı nedeniyle çamur içinde kalan Türk Telekom Stadı'nın zeminini Erzurumspor maçına yetiştirmek için herkes dört koldan çalışıyor.
Kasımpaşa maçı öncesinde kar yağışı ve buzlanması sonrasında Türk Telekom Stadı'nın zemini bir hayli yıpranmıştı. Hemen bakım çalışmaları başlarken, geride kalan 10 gün içinde zemin sıkıntıları gideirlmeye çalışıldı.
Yağan kar ile yumuşayan ve olumsuz etkilenen saha, geçen hafta kurutuldu. Temizlik işlemlerinin ardından çim ekimi de başladı.
Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak Erzurumspor karşılaşmasına kadar zeminin en iyi hale gelebilmesi için görevliler de var güçleriyle çalışmalarını sürdürüyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'tan Osimhen için yeni hamle

Diego Leon, Manchester United yolcusu!

Atletico Madrid'de üç ayrılık: Reinildo, Azpilicueta ve Witsel!

Atletico Madrid, Ruggeri'de mutlu sona yakın

Chelsea, Joao Pedro'yu bitirdi!

Thomas Partey, Arsenal'den ayrılıyor!

Manchester United'ın yeni hedefi Ivan Toney

Reinildo'nun yeni durağı Sunderland!

Milan'da ayrılık: Luka Jovic

Napoli, Darwin Nunez'in peşinde!
