Galatasaray'da Yuto Nagatomo için Inter'den flaş talep
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sezonun 2. yarısında kiralık olarak takımda oynayan Yuto Nagatomo için Inter ile yaptıkları görüşmeye değindi.
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Yuto Nagatomo'nun transferiyle ilgili Inter ile yaptıkları görüşmenin detayları ile ilgili konuştu. Cengiz, Inter'in yaptıkları teklifin neredeyse 2 katını istediğini söyledi.
UEFA'nın cezası doğrultusunda transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten başkan, "Galatasaray'ın olması gereken yer Şampiyonlar Ligi'dir. Bu transfer, şu transfer yapılacak diye söyleyemem. Fatih Terim ve scout ekibi tarafından yapılır transferler. Bu işi profesyonellere bıraktım. Fatih hoca, scout ekibiyle birlikte çok sağlıklı adımlar atıyor. Fatih hoca da, biz de har vurup harman savuran bir anlayışın içine girmeyiz" dedi.
"INTER VERDİĞİMİZİN 2 KATINI İSTEDİ"
Nagatomo transferinde Inter'in istediği rakamın yüksek olduğunu kaydeden Mustafa Cengiz, "Nagatomo çok değerli bir insan. Transfer politikasında sadece oyun kimliğine bakmıyoruz, kişiliğe de bakıyoruz. Kendisini yere atan, sahtekar futbolcu istemiyoruz. Bizim Nagatomo için verdiğimiz rakam verebileceğimiz en yüksek rakamdır. İsteğimizi İtalyanlar da hissetti. Neredeyse bizim verdiğimizin iki katı kadar karşımıza çıktılar. Pek hoş olmayan şeyler yapıyorlar. Onların yanıtını bekliyoruz artık. Nagatomo açık ve net bir şekilde sadece Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!

Bayern Münih bu kez 3-0'dan geri döndü!

Frankfurt, puanı Can Uzun'la kurtardı

Serie A'da küme düşen ilk takım belli oldu!

Hull'un kötü gidişatı sürüyor; İbre tersine döndü

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı






















