Galatasaray'da yönetim düşer mi?
Galatasaray'da Kulüp tüzüğüne göre yönetimde 6 kişi kalırsa yönetim düşmüş sayılıyor ve kulüp otomatik olarak seçime gidiyor. Mustafa Cengiz başkanlığındaki mevcut yönetimde şu an 9 isim bulunuyor.

Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Başkan Mustafa Cengiz bugün düzenleyeceği basın toplantısını ileri bir tarihe ertelerken, sarı-kırmızılı kulüp akşam saatlerinde tam kapanmayı gerekçe göstererek 29 Mayıs'taki seçimi iptal etti. Yaşanan fikir ayrılıkları istifaları getirdi, başkan adayları da tepki gösterdi
Galatasaray'da seçimin iptal edilmesinin ardından genel sekreter İlber Aydemir, yöneticiler Mahmut Recevik ve Emre Erdoğan istifa etti. Mayıs 2018'de seçilen yönetimdeki ayrılık sayısı 6 oldu (Murat Ece, Erol Özmandıracı, Özgür Savaş Özüdoğru, Mahmut Recevik, Emre Erdoğan, İlber Aydemir).
YÖNETİMİN DÜŞMESİ İÇİN 3 İSTİFA
Kulüp tüzüğüne göre yönetimde 6 kişi kalırsa yönetim düşmüş sayılıyor ve kulüp otomatik olarak seçime gidiyor.
Mustafa Cengiz başkanlığındaki mevcut yönetimde şu an 9 isim kaldı
ÇELEBİ DE HAZIRLIK YAPIYORDU
Şu ana kadar Burak Elmas, Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu resmen adaylıklarını açıkladı. Başkan Mustafa Cengiz'in ise henüz aday olup olmayacağı bilinmiyor. Camiadan baskı gören Işın Çelebi'nin de adaylık için kolları sıvadığı ve üyelerden imza topladığı bildirildi. Muhalefetin bundan sonra nasıl bir tavır takınacağı merak ediliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Jonathan David, Juventus'ta!

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak
