Galatasaray'da yolcular belli oldu
Galatasaray bir yandan teknik direktör ve transfer konusu ile uğraşırken diğer taraftan da 40’ı aşan kadronun daraltılması için çalışıyor.
Sarı-kırmızılılar bir yandan teknik direktör ve transfer konusu ile uğraşırken diğer taraftan da 40’ı aşan kadronun daraltılması için çalışıyor.
Sportif AŞ yöneticileri Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu ile İdari Menajer Cenk Ergün bu konuyla ilgili Florya’da yoğun mesai harcıyor. Kiralıktan dönen futbolcularla beraber listenin bir hayli kabarık olduğu belirtiliyor.
Sezon başında kiralık gönderilen 11 futbolcudan sadece Bruma ve Telles’in yerleri garanti gözükürken, Dzemaili’nin durumunun Avrupa Şampiyonası sonrası netleşeceği belirtildi. Kiralıklardan Sercan Yıldırım’a Bursaspor yeniden talip oldu. Golcü oyuncunun 750 bin euroluk satış opsiyonu bulunuyor.
Kiralık gönderilen diğer futbolcular Endoğan Adili, Salih Dursun, Oğuzhan Kayar, Lucas Ontivero, Berk İsmail ve Jem Karacan gelecek sezonun kadrosunda da düşünülmüyor. Diğer taraftan Tarık Çamdal, Rodriguez, Donk gibi isimlerden de kendilerine kulüp bulmalarının isteneceği öğrenildi. Bilal Kısa ve Umut Bulut’un ise gelen teklifleri değerlendirmeleri beklenirken bu konuda oyuncuların önünün açılacağı kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!


























