Galatasaray'da yine Lucescu sesleri başladı
İsveç'teki yenilginin ardından Mariano'yu açıklayan ve "Uçaklar inmeye devam edecek" sözüyle zaman kazanan Başkan Dursun Özbek'in hezimetten sonra artık Lucescu'yu getirmekten başka çaresi kalmadığı konuşuluyor

Görünen o ki Galatasaray'da lig başlamadan teknik direktör değişikliği yaşanabilir! İlk kez Avrupa arenasına çıkan zayıf rakibi Östersunds'a elenen Sarı-Kırmızılılar'da Başkan Dursun Özbek'in tek çaresi kaldı, o da Mircea Lucescu.
İsveç'teki 2-0'lık yenilginin ardından Mariano transferini açıklayan ve devamında "Uçaklar inmeye devam edecek" sözleriyle zaman kazanıp, taraftar tepkisini bir nebze olsun dindiren Özbek, dünkü hezimetin ardından çaresiz kaldı.
Tüm stadın istifaya çağırdığı Başkan Özbek, sezonun kalan bölümünü daha normal seyrinde geçirmek için artık Lucescu'yu göreve getirmek zorunda gösteriliyor. Başkan, en kısa zamanda Tudor'un sözleşmesindeki 400 bin Euro'luk tazminat maddesini kullanıp, Hırvat çalıştırıcı ile yolları ayırmayı planlıyor.
"GÖRECEĞİZ" DEMİŞTİ
Lucescu'yla ilk görüşme de zaman kaybetmeden yapılacak. Son olarak Zenit'i çalıştıran ve Rusya'da umduğunu bulamayan Rumen çalıştırıcı şu an boşta. Kısa süre önce Lozan'daki Fenerbahçe-A.Bilbao maçını izleyen Luce, Galatasaray sorularına, "Göreceğiz. Bir şey diyemem" cevabını vermişti.
71 yaşındaki hocayı göreve getirmek için Başkan Özbek tüm kozları oynayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monaco, 3 puanı son dakikada aldı!

Chelsea'ye Brentford karşısında geri dönüş yetmedi!

PSV, 8 gollü maçın kazanan tarafı oldu!

Bayern Münih, Hamburg karşısında 5 golle kazandı!

Londra derbisinde kazanan Tottenham!

Wolverhampton'dan tarihe geçen kötü rekor!

İtalya'da derbiye Kenan ve Hakan damga vurdu!

Ajax, Zwolle karşısında hata yapmadı!

Arda Güler, attı; Real Madrid 4'te 4 yaptı!

Woltemade siftah yaptı, Newcastle kazandı!
