Galatasaray'da yetkililer, transfer için İtalya'ya uçtu!
Galatasaray'da yöneticilerin, Kasımpaşa ile geçen sezon başarılı bir dönem geçiren Trezeguet için Mısır'ın İtalya'da yaptığı kampa gittiği kaydedildi.

Galatasaray'ın transfer hedefleri arasında yer alan Mahmoud Trezeguet için resmi girişimlere başladığı kaydedildi.
Sarı-kırmızılı ekibin idarecilerinin, İtalya'da kamp yapan Mısır Milli Takımı'nın kampına giderek 23 yaşındaki oyuncu ile görüşme yapacağı belirtildi.
Öte yandan Kasımpaşa'nın, Trezeguet ile imzaladığı sözleşmede 5 milyon euroluk serbest kalma bedeli olduğu da ifade edildi.
Geçen sezon Kasımpaşa'da 33 maça çıkan Trezeguet, 16 gol ve 8 asistlik bir performans sergiledi.
"YURT İÇİNDEN VE DIŞINDAN ANORMAL TALEP VAR"
Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin, geçtiğimiz günlerde Trezeguet ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu.
Bilgin, Mısırlı oyuncuya teklifler olduğunu belirtirken; "Trezeguet için hem yurt içinden hem yurt dışından anormal talep var. Kararı Trezeguet verecek" ifadelerini kullanmıştı.
Kasımpaşa, ismi özellikle Galatasaray, Fiorentina ve Watford ile anılan 23 yaşındaki Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan'ın (Trezeguet) 2 milyon avro olan opsiyon hakkını kullanarak 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nefes kesen maçta Barcelona ve Inter yenişemedi!

Kim Min-jae sürprizi: "Geri dönüyor"

Manchester City'de Rodri, geri döndü!

Müller'den itiraf: "Guardiola'dan beri sağlanamadı!"

Çin'in milli takım teknik direktörüne hapis cezası

Paris Saint-Germain, Arsenal deplasmanında avantajı aldı!

Real Madrid'de Alaba, ameliyat olacak!

Real Madrid, kardeş Bellingham'ın peşinde!

Rüdiger'e 6 maç men cezası!

Real Madrid'e Mendy'den kötü haber!
