Galatasaray'da yerlide ilk öncelik: Halil Akbunar
Bir yandan yerli iskeletini güçlendirmek isteyen Galatasaray'da Göztepe'den Halil Akbunar'ın transferine öncelik veriliyor. Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetimi, Göztepe Kulübü ile masaya oturarak en kısa sürede bu transferi bitirmeye çalışacak.

Süper Lig'de sezonun flaş isimlerinden Halil Akbunar, Fatih Terim'in göreve dönmesi halinde Galatasaray 'a transfer olmak istediğini menajerine ve kulübüne bildirmişti. Sarı-Kırmızılı cephede her şeyin beklendiği gibi gelişmesiyle operasyon da başlamış oldu.
Yeni başkan Burak Elmas ve ekibi, bu hafta Göztepe Kulübü ile masaya oturarak, tecrübeli futbolcunun transferini sonlandırmaya çalışacak. Terim, TFF'nin aldığı karar gereği sahada aynı anda en fazla 8 yabancı olabileceği için, yerli isimlere çok önem veriyor.
Fatih hoca, Halil'e de hem kanatlarda hem de forvet arkasında oynayabilmesi sebebiyle joker gözüyle bakıyor.
DERVİŞOĞLU GÜNDEMDE AMA...
Diğer taraftan, sezonun ikinci yarısında Brentford'dan kiralanan ve performansıyla Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunda yer bulan Halil Dervişoğlu da Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği yerlilerin başında geliyor. Ancak şu ana kadar İngiliz kulübüyle yapılan görüşmelerin olumsuz geçtiği ve genç forvet için kulübün beklemeye geçtiği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Al Nassr, Marc Cucurella için devreye girdi!

Luis Diaz, Bayern Münih yolunda!

Al Nassr'dan Antony teması

Miralem Pjanic: "Kenan büyük işler başaracak"

Bryan Zaragoza, İspanya'ya dönüyor

Bayern Münih'te Luis Diaz için geri sayım!

Ferdi Kadıoğlu, Kasım ayından sonra ilk kez sahada!

Joao Felix, Al Nassr yolcusu!

Milan, gözünü Club Brugge'a dikti

Kolo Muani için Juventus'tan yeni hamle
