Galatasaray’da yerli operasyonu
Galatasaraylı yöneticilerin, Emre Güral’ın ardından sözleşmesi bitecek olan bir diğer yerli futbolcu Emrah Başsan’ı gözüne kestirdiği öğrenildi. Resmi imza için transfer sezonunun açılması bekleniyor.
Webaslan.com

Sözleşme imzalamadığı için Antalyaspor’da gözden çıkarılan ve kontratı bitecek olan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Emrah Başsan, Galatasaray’ın gündemine gelen son isimlerden biri. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, bu oyuncularla resmi olarak anlaşmak için transfer sezonunun açılmasını bekliyor.
Haber bekliyorlar
Ayrıca yeni teknik direktör arayışları kısa süre içinde sonuçlanırsa, hocaya da bu transferler konusunda danışılacağı ifade ediliyor. İki yerli futbolcunun da Galatasaray Yönetimi’nden ve menajerlerden haber beklediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Musrati attı, Monaco 3 golle kazandı!

Barcelona, 'El Clasico' öncesi hata yapmadı

Perisic'in şovu ile PSV, zirve takibini sürdürdü!

Inter, zirve yarışını bırakmadı

Napoli, şampiyonluk yarışında hata yapmadı!

PSG, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı!

Harry Kane'in laneti devam ediyor!

Bayern Münih, şampiyonluğu erteledi!

Saka'dan Yamal'a büyük övgü!

Carlo Ancelotti'den veda sorusuna cevap
