Galatasaray'da yeni stoper gelişmesi
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesinde bir stoper daha olduğu ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...
Galatasaray, Serdar Aziz'in kadro dışı kalmasının ardından stoper bölgesine takviyeyi Marcao ile yaptı. Ancak sarı-kırmızılı takımın gündeminde bir defans oyuncusunun daha olduğu ortaya çıktı. Ozan Kabak'ın ayrılık kararının ardından Galatasaray stoper hamlesi yapma kararı aldı.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın listesinde yer alan stoperin Dede olduğu bilgisine ulaşıldı. Teknik direktör Fatih Terim, pazarlıklarda istenen rakamlarla anlaşma sağlanması halinde Dede'yi kadrolarına katmanın doğru bir hamle olacağını yönetime bildirdi.
30 yaşındaki stoperin, Brezilya Ligi takımlarından Cruzeiro ile 2021'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray'ın bu transfer için teklifini yapması ve kısa sürede olumlu ya da olumsuz kararını vermesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam

Wayne Rooney: "Tottenham bir rezalet"

Joe Gomez'den Galatasaray için mesaj!

Eden Hazard: "Vinicius 30 yaşında futbolu bırakabilir!"

Luca Toni: "Galatasaray, Juventus'u pişman etti"
























