Galatasaray'da yeni joker Alpaslan Öztürk
Galatasaray'da teknik heyet, Alpaslan'ın özverisi ve mücadeleci oyunuyla takımı ateşleyen isimlerden biri olduğunu düşünüyor.
Milliyet
Galatasaray 1-0 kazanılan Konya maçında sahanın en iyisi olarak stoperde görev yapan Alpaslan Öztürk dikkat çekti. 28 yaşındaki futbolcu, takımda hangi bölgede ihtiyaç duyulursa orada oynuyor.
Teknik heyet, Alpaslan'ın özverisi ve mücadeleci oyunuyla takımı ateşleyen isimlerden biri olduğunu düşünüyor.
Sağ ve sol stoper oynayan tecrübeli oyuncunun aynı zamanda sağ bek oynayabilmesi de bir avantaj olarak değerlendiriliyor.
Alpaslan'ın ihtiyaca göre 6 numaralı pozisyonda da değerlendirilmesinin planlandığı öğrenildi. Bu durum "Yeni joker Alpaslan" yorumlarını beraberinde getirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nicolo Zaniolo, imzayı attı!

Manchester City'de Guardiola'nın eşyaları açık artırmada

Aston Villa'da Rogers sonrası Garnacho hamlesi!

Gabriel Agbonlahor: "Jhon Duran geri dönmesin"

Barcelona, Laporte için harekete geçiyor

Premier Lig'de transfer dengeleri değişti

Memphis Depay, Marsilya'ya pahalı geldi

Chelsea, John Stones için devrede

Arsenal'den Bruno Guimaraes hamlesi

Hull City'nin istediği transfer: Olivier Ntcham




























