
Marcao'yu 15 milyon euro karşılığında Sevilla'ya satan Galatasaray, hazırlık maçlarında yaşanan problemin ardından sol stopere takviye yapma kararı aldı.
Sarı-Kırmızılılar'ın listesinin ilk sırasında ise Fenerbahçe ile de anılan Arsenal'in İspanyol oyuncusu Pablo Mari var.
İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; Galatasaray, Torreira transferi sırasında Mari'yi de Arsenal'den istedi. İki kulüp arasında görüşmeler devam ederken, İngilizler, oyuncuya İtalya'dan da talipler olduğunu duyurdu.
OYNAYABİLECEĞİ BİR KULÜBE GİTMEK İSTİYOR
Arsenal, 2020 Ocak'ta Flamengo'dan kiraladığı Mari'nin bonservisini 1 Temmuz 2020'de aldı. Ancak 1.5 sezonda Arteta'nın gözüne giremeyen İspanyol oyuncu, geçen sezonun devre arasında Udinese'ye kiralandı. İtalyan ekibinde 15 maça çıkıp 2 gol atsa da Udinese tarafından bonservisi alınmadı. White, Magalhaes, Saliba ve Holding'in ardından beşinci stoper konumuna düşen Mari de oynayabileceği bir kulübe gitmek istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

"Napoli Kim Min Jae'yi arayacaktır"

Zlatan Ibrahimovic 1 yıl daha oynamak istiyor

UEFA'dan Mourinho'ya kötü haber!

Mönchengladbach'ta beklenen ayrılık gerçekleşti

Seria A'da yılın savunmacısı Kim Min-Jae

Roma taraftarları hakem Anthony Taylor'a saldırdı

Sam Allardyce'ın Leeds görevi 4 maçta bitti

Liverpool, "yalnız yürümediği" yolculuğunda 131 yaşında

Simeone: "Çağlar Söyüncü aramıza katılacak"

Messi'ye Miami'den 50 milyon euro
