Galatasaray'da yeni hedef Çağlar Söyüncü
Yerli stoper arayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin de istediği Çağlar Söyüncü için Leicester City'ye kiralama teklifi yapacak.

Semih Kaya ile yollarını ayıran, Ahmet Çalık'ı da yeni sezonda kadroda düşünmeyen Galatasaray'da yerli stoper arayışları sürüyor.
Sarı-Kırmızılılar'ın gündemine gelen son isim Çağlar Söyüncü oldu. Yönetimin, Leicester City'de forma şansı bulamayan milli futbolcu için kiralama teklifinde bulunacağı bilgisine ulaşıldı.
FENER'İN ŞANSI KALMADI
Milli Takımımız'ın kadrosunda yer alan Çağlar'ın ismi bir süredir Fenerbahçe ile de anılıyordu. Ancak Galatasaray, milli futbolcu için devreye girme kararı aldı.
Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Çağlar'ı ikna edebileceği belirtilirken, genç oyuncunun sarı-lacivertli takıma gitmesinin zor olduğu ortaya çıktı.
Bu arada Leicester City'de forma giyen Çağlar Söyüncü, yaz tatillerini Çeşme'de geçiriyor. Roma'da oynayan Cengiz Ünder'le birlikte deniz keyfi yapan Çağlar Söyüncü, sırtını kaplayan dev aslan figürü ve vücudundaki diğer dövmelerle plajda ilgi odağı olmuştu.
WEBASLAN SORUYOR;
Çağlar Söyüncü, Şampiyonlar Ligi için yeterli olur mu?
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Jonathan David, Juventus'ta!

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Çalhanoğlu'na Suudi Arabistan'dan dev teklif!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak
