Galatasaray'da üç gence A takım yolu açılacak
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre kampına altyapıdan götürülen 7 oyuncudan 2 veya 3'ünü A takım kadrosunda tutacak.
Milliyet
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, İsviçre kampına altyapıdan götürülen 7 oyuncudan 2 veya 3'ünü A takım kadrosunda tutacak.
Tecrübeli hocanın, çalışmalarından memnun olduğu Boran Güngör, Berk Balaban, Celil Yüksel, Doğan Can Davas, Ahmet Sivri, Abdussamed Karnuçu ve Yunus Akgün ile birlikte sakatlığı yüzünden kampa getirilmeyen Ozan Kabak arasında seçeceği 3 isme uzun lig ve kupa maratonunda şans vermeyi planladığı bildirildi.
Sarı-kırmızılılarda gençler içinde Ozan Kabak, Yunus Akgün ile Celil Yüksel'in kadroda tutulması bekleniyor.
Yine altyapı çıkışlı olan geçtiğimiz sezonlarda alt liglerde başka takımlara kiralanan İsmail Çipe'nin de 2 veya 3. kaleci olarak kadroda tutulmasının planlandığı bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Simeone: "Galatasaray kazanabilirdi"

Manchester City futbolcularından taraftara anlamlı jest

Mateta'dan geleceği için karar!

Thibaut Courtois: "Ayrılık kararına etki edemeyiz"

Gareth Bale: "Xabi Alonso'ya şaşırmadım"

Edin Dzeko, Schalke'ye imzaya gidiyor

Atletico Madrid'den transfer açıklaması

Ajax, Villarreal'i son dakikalarda yıktı!

Tottenham, on kişilik Borussia Dortmund'u iki golle geçti!

Luis Suarez, PSG'ye kabus oldu! 90. dakikada büyük şok!



























