Galatasaray'da tüm provalar +3 fark için
Sezonun son maçı öncesi Florya'da ilk kez kampa giren Sarı-Kırmızılı futbolcular, tamamen farklı galibiyete konsantre olmuş durumda. Bir önceki idmanın medyaya açık bölümünde oldukça neşeli oldukları görülen oyuncuların şampiyonluğa inancı tam.
Yeni Malatya maçının provaları tamamlandı, takım Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi. Bu sezon ilk kez İstanbul'da kamp yapan Sarı-Kırmızılılar, stresten uzak ve oldukça keyifli bir görüntü ortaya koydu. Özellikle bir önceki antrenmanın medyaya açık bölümünde hem Fatih Terim'in hem de futbolcuların sık sık şakalaşmaları dikkat çekti.
Oyuncuların kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde de şampiyonluğu kazanacakları konusunda hiçbir endişe duymadıkları belirtiliyor.
DEĞİŞİKLİKLER BİLE BELLİ
Beşiktaş'ın Göztepe'yi mağlup etmesi durumunda elde edeceği skor farkının üzerine +3 averaj koyması gereken Galatasaray'da, tüm planlar farklı galibiyet üzerine kurulu. Terim ilk yarı ve ikinci yarı için ayrı ayrı hücum şablonları hazırladı. Dakika ve skora göre oyuncu değişiklikleri bile belirlenmiş durumda. Takım öne geçse de gol arayışından vazgeçilmeyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler İspanya basınında tartışmalara yol açtı!

Mourinho'dan Arda Güler'e büyük övgü: "Muazzam!"

Arda Güler'den göz kamaştıran performans!

Real Madrid'den farklı galibiyet: Arda Güler'den asist

Sunderland kaçırdı, Arsenal affetmedi! 4'te 4

Sergej Jakirovic'ten Belloumi övgüsü!

Xabi Alonso: "Hull City bizi cezalandırdı"

Beşiktaş'ın Avrupa'daki rakibine şok! 90'da yıkıldılar

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakibi Aston Villa, kabustan uyanamadı!

Beşiktaş'ın rakibi, Galatasaray'ın rakibini devirdi


























