Galatasaray'da transfer için "Scout" işbaşında

Galatasaray'da devre arasında olduğu gibi yaz transfer döneminde de scout transferleri yapılacak.  

Milliyet
Galatasaray'da transfer için "Scout" işbaşında

Galatasaray'da devre arasında olduğu gibi yaz transfer döneminde de scout transferleri yapılacak. Devre arasında Marcao ve Luyindama gibi izleme komitesinden gelen isimleri kadrosuna katan ve önemli katkı sağlayan sarı-kırmızılılar yine benzer bir politika izleyecek.

Teknik Direktör Fatih Terim bu nedenle scout ekibinin başında bulunan Emre Utkucan'a kapsamlı bir rapor hazırlaması talimatı verdi. Sarı-kırmızılılar Marcao ve Luyindama gibi potansiyeli olan ve ilerde Galatasaray'a para kazandıracak isimlerin alınmasına öncelik verecek.

Yabancı transferinde bu nedenle sürpriz hamleler olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu tarz transferlere önem verilmesinin bir diğer nedeni ise aldıkları ücretlerin düşük olması. Cim-Bom'da defansta müthiş bir uyum yakalayan Marcao 800 bin euro, Luyindama da 1.2 milyon euro garanti ücretiyle takım ortalamasının altında bir para kazanıyor.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler