Galatasaray'da transfer hedefi yeniden Kenan Karaman!
Daha önce Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kenan Karaman yeniden gündemde... Kanat-forvet arayan Sarı- Kırmızılılar, İstanbul'a gelen milli oyuncunun menajeriyle bu hafta bir görüşme gerçekleştirecek. Alman ekibi Düsseldorf'la da temaslarına yeniden başlayan Aslan orta yol arayacak.

Orta saha için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Sarı-Kırmızılılar kanat-forvet takviyesi için de yeniden gaza bastı.
Daha önce Alman ekibi Fortuna Düsseldorf'un Türk yıldızı Kenan Karaman için girişimlerde bulunan ancak sonuç alamayan Aslan bu kez bu transferi bitirmekte kararlı.
Fanatik'ten Metin Karabaş'ın haberine göre; Düsseldorf ile yeniden temas kuran Cim Bom bu hafta içerisinde İstanbul'a gelen Kenan'ın menajeri Ersin Akan ile bir araya gelecek.
Önümüzdeki günlerde Akan ile pazarlık masasına oturacak olan Sarı-Kırmızılı yetkililer transferde orta yolu arayacak.
Sıcak bakıyor
26 yaşındaki futbolcunun, Sarı- Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakması Galatasaray'ın elini güçlendirse de Düsseldorf yıldız oyuncuyu cüzzi bir rakama bırakmamakta diretiyor. Bu nedenle Aslan ile Alman ekibi arasında kıran kırana pazarlıkların yeniden başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede
