Galatasaray'da Torrent tartışması; yerli hoca formülü!
TORRENT İÇİN TEHLİKE ÇANLARI
Galatasaray'ın Süper Lig'de Alanyaspor ile 1-1 berabere kalması camiada büyük eleştiriye neden oldu. Son bölümü 10 kişi oynayan rakibe karşı etkili olamayan sarı-kırmızılı kulüpte Domenec Torrent tartışılmaya başlandı. Yönetimin Torrent ile ilgili planı ortaya çıktı. (Milliyet/Nevzat Dindar)
TORRENT'İN SUYU ISINDI
Alanya maçında özelikle oyuna müdahaleleri tartışma konusu olan ve rakibin 10 kişi kaldığı maçta değişiklik için 82. dakikayı bekleyen Torrent’in suyu ısındı.
KAYSERİ MAÇI KRİTİK
İkinci devre kaleye tek şutun uzatmada atılmasını eleştiren yöneticilere göre, Kayseri maçında da istenen sonuç ve oyunun olmaması halinde Torrent, ciddi şekilde sorgulanmaya başlayacak.
SON ŞANSI
Bazı yöneticilere göre de Kayseri maçı İspanyol hocanın son şansı olacak. Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından apar topar Galatasaray’ın başına geçen Domenec Torrent ile nasıl bir sözleşme imzalandığı da açıklanmamıştı.
BAŞARILI OLAMAZSA GÖNDERİLECEK
Başkan Burak Elmas ve yönetiminin, Terim’e yardımcı olarak düşündüklerini söylediği İspanyol teknik adam, Kayseri maçında başarılı olamazsa gönderilecek.
YERLİ HOCA FORMÜLÜ
Alınacak olası bir kötü sonuç halinde ligi ve rakipleri bilen, yerli hoca ile geçici bir formül üzerinde durulacağı öğrenildi.

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor


















