Galatasaray'da Torrent için görülmemiş sözleşme!
Fatih Terim'in yerine gelen ve yarım sezon için 1 milyon Euro'ya imza atan Domenec Torrent'in sözleşmesine lig ikinciliği, üçüncülüğü hatta dördüncülüğü için geçerli primler koyuldu.
Sabah
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in maliyeti netleşmeye başladı. Fatih Terim'in halefinin sözleşmesinin sarı-kırmızılıların tarihinde görülmemiş bonuslara sahip olduğu ortaya çıktı.
SEZON SONUNA KADAR 1 MİLYON EURO
Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; şampiyonluk iddiası kalmayan yönetim, yeni hocasını Avrupa hedefine motive etmeye çalıştı. İspanyol çalıştırıcı için sözleşmeye lig ikinciliği, üçüncülüğü hatta dördüncülüğü için geçerli başarı primleri koyuldu.
Torrent ve ekibinin sezon sonuna kadar 1 milyon Euro alacağı öğrenildi. Bu arada Fatih Terim'e sadece lig şampiyonluğu için 3 milyon TL prim ödenecekti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

El Clasico'nun Türk yıldızları!

Real Madrid'in El Clasico'da kader adamı: Arda Güler

Real Madrid, El Clasico'yu nasıl kazanır?

Barcelona, El Clasico'yu nasıl kazanır?

Liverpool'a bir darbe daha: Brentford

Monaco, evinde tek golle kazandı!

Manchester United'tan gol şov!

Napoli, Inter'i 3-1 yenerek Serie A'da liderliğe yükseldi

PSG'den Brest deplasmanında net galibiyet

Kevin De Bruyne, penaltı golü sonrası sakatlandı!



























