Galatasaray'da Terim sonrası kupa yağmuru!
Galatasaray, Fatih Terim'in göreve geldiği 1996'dan sonra kupa sayılarında rakiplerine ciddi bir fark attı.
Webaslan.com
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in göreve geldiği 1996 yılından itibaren kupa sayısında ciddi bir yükseliş gözlendi.
Terim'in göreve gelmesinin ardından Galatasaray 23 yılda tam 28 kupayı müzesine götürürken, aynı dönemde ezeli rakipleri Beşiktaş ve Fenerbahçe 11'er kez kupa sevinci yaşadı. Bu iki takımın ardından ise Trabzonspor 4 kez kupa kazandı.
KUPALARIN 20'SİNİ TERİM KAZANDI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bu 23 yıllık sürede tamamladığı 9 sezonun 8'inde şampiyonluğu ulaştı.
Bununla birlikte Türkiye Kupası, UEFA Kupası, TFF Süper Kupa, TSYD Kupası ve uluslararası bir hazırlık kupası olan Emirates Kupası ile birlikte tecrübeli hoca toplam 20 kez takımını sevince boğdu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler


























