Galatasaray'da tek hedef 3 puan
Galatasaray, Süper Lig'de konuk edeceği Osmanlıspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 19 Mayıs Cuma günü Osmanlıspor'u ağırlayacak Galatasaray, galibiyete kilitlendi.
Aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkati çeken ve geride kalan hafta Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 yenerek moral bulan sarı-kırmızılı ekip, Osmanlıspor önünde 3 puanın sahibi olmak istiyor.
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun başında bulunduğu Osmanlıspor'un son dönemdeki düşük performansını avantaja çevirmeyi planlayan sarı-kırmızılı ekip, lig üçüncülüğü için Fenerbahçe ile arasındaki 2 puanlık farkı da kapatma peşinde.
Türk Telekom Arena'da oynanacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak.
Üç sakat
Osmanlıspor maçı öncesi sarı-kırmızılı ekipte 3 oyuncunun sakatlığı sürüyor.
Galatasaraylı oyuncular Yasin Öztekin, Hakan Balta ve Luis Cavanda'nın, tedavilerinin sürmesi nedeniyle Osmanlıspor karşısında forma giyme ihtimalleri düşük.
Sarı kart sınırında 5 isim
Galatasaray'da 5 oyuncu, Osmanlıspor karşısına sarı kart ceza sınırında çıkacak.
Sarı-kırmızılı futbolculardan Selçuk İnan, Tolga Ciğerci, Josue Pesqueira, Nigel De Jong ve Eren Derdiyok, Osmanlıspor maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşerek, 33. haftadaki Aytemiz Alanyaspor müsabakasında forma giyemeyecek.
Taraftarı karşısına 26 gün sonra çıkacak
Galatasaray, Osmanlıspor maçıyla 26 gün sonra taraftarının önüne çıkacak.
Türk Telekom Arena'da 23 Nisan'da yapılan Fenerbahçe derbisi sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan 1 maç seyircisiz oynama cezası alan sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa önünde taraftarından yoksun olarak mücadele etmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mustafa Muhammed: "İnançlarım bu kararı gerektiriyor"

Slot'tan Frimpong yanıtı: "Anlaşana kadar hakkında konuşmam"

Acun Ilıcalı'nın Emre Belözoğlu düşüncesi!

Hull City'de Ruben Selles dönemi bitti

Lacazette için açıklama: "Bu onun son maçı"

Rayo Vallecano ile Real Betis 1'er puanı paylaştı

Osasuna, Atletico Madrid'i 2 golle devirdi

Tottenham'da Farioli sürprizi

Mustafa Muhammed'e ağır 'homofobi' cezası

Ancelotti: "Gönül rahatlığıyla ayrılacağım"
