Galatasaray'da sürpriz ''yasak''
Ligi 3. bitirmek için kenetlenen Galatasaray'da Konyaspor maçına kadar sessizlik kararı alındı.
Artık 3. sıra Galatasaray için şampiyonluk kadar değerli…
Gelecek sezonun planları, bu yıl ligde elde edilen sıraya göre yapılacak… İlk etapta akıllar Başakşehir ile Konya artasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinde.
Türkiye Kupası finalinde Başakşehir'in zafere ulaşmasını isteyen G.Saray cephesi ardından da gelecek hafta lige odaklanacak. F.Bahçe'nin Adana'da puan kaybedeceğini düşünen Igor Tudor da takımına Konya maçının önemini anlatırken hedefi de 3. sıra.
Bunun için Alanya maçı sonrasında transferle ilgili sorulara net yanıtlar vermeyen Tudor hafta sonu oynanacak Konya maçı sonrasında transferde açıklama yapma kararı aldı. Başkan Dursun Özbek de bu konuda Tudor ile aynı fikirde ve akıllar da ligi F.Bahçe'nin önünde bitirmekte.
Takımın konsantrasyonunun bozulmaması adına transfer konuşmalarını 1 haftalığına yasaklayan Özbek idareciler ve teknik heyetten de bu konuda dikkatli olmalarını istedi.
Özbek yapılan transfer görüşmelerinde sızma olmamasını isterken bunun oyuncuların morallerini bozacağına da inanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"

Sandro Tonali için Arsenal ve Manchester City yanıtı!

Dominik Szoboszlai'den Galatasaray itirafı

Marsilya evinde tek golle kazandı

Schalke'nin gol sigortası Dzeko hazır

Rosenior'dan 5-2 sonrası tur mesajı

Barcelona'dan Rashford için açıklama!

Scott McTominay için sözleşme açıklaması!

Arne Slot'tan Alisson ve Chiesa için sakatlık açıklaması!

Chelsea'de Reece James ile 2032'ye kadar devam
























