Galatasaray'da sürpriz bir görev kararı
Futbol şubesinin belirsizliği ve yönetimde hiçbir ismin şubeye yakın olmaması üzerine Dursun Özbek, eski başkanlardan Alp Yalman ile Sportif A.Ş.'de yönetici olması için anlaştı.

Galatasaray'da uzun yıllar yöneticilik ve 1990-96 yılları arasında 6 yıl başkanlık yapan Alp Yalman, Sportif A.Ş'de Akil Adam olarak görev yapacak ve başkan Dursun Özbek ile kardeşi Mehmet Özbek'e danışmanlık yapacak.
Galatasaray'da genç bir yönetici iken Faruk Süren'le beraber 1986 yılında Jupp Derwall'i getirerek Sarı Kırmızılı kulübün tarihini değiştiren isimlerin başında gelen Alp Yalman'ın Galatasaraylı eski futbolcularla ve futbol dünyası ile çok sıkı ilişkilerini hala yakından sürdürdüğü biliniyor.
Alp Yalman, Ünal Aysal'ın başkanlığı bırakmasının ardından yapılan olağanüstü seçimde başkan adayı olmuş ancak seçimi Duygun Yarsuvat'a kaybetmişti.
Dursun Özbek bu hamlesiyle futbol şubesini Alp Yalman'a teslim ederken, böylece seçim baskılarına karşı koyacağı ve gelecek sezon için Alp Yalman ile birlikte yol haritası belirledikleri öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Xabi Alonso: "Sahadaki beynim olacak"

Manchester United, Senne Lammens için temasa geçti

Lunin Real Madrid'de kalıyor

Rashford, Barcelona'ya imzaya gidiyor

Alexander Isak, Newcastle'da kalacak!

Real Madrid'den Konate hamlesi

Viktor Gyökeres için Manchester United gelişmesi!

25 milyon euro'ya Denzel Dumfries!

Marsilya, Girona'nın Ounahi teklifine tepkili!

Athletic Bilbao'dan ilk teklif: Aymeric Laporte
