Galatasaray'da son karar: Morutan
Galatasaray'ın büyük ümitlerle transfer ettiği Olimpiu Morutan için çeşitli teklifler gelirken, son kararı futbolcu verecek.
Süper Lig'de en ciddi şekilde talip olan Demir Grup Sivasspor, Galatasaray ile anlaşmasına rağmen, Morutan'ın kararını beklemeye aldı.
İngilizce bilmeyen, bundan dolayı da kırmızı-beyazlı kulübe adapte sorunu çekeceğini düşünen futbolcunun, VavaCars Fatih Karagümrük ve Kasımpaşa'nın tekliflerini de değerlendirmeye aldığı ifade edildi.
İtalya'nın Pisa Kulübü de Morutan için Galatasaray ile görüşmelere başladı. Çizme basınında yer alan haberde, Pisa Sportif Direktörü Claudio Chiellini ve yönetici Giovanni Corrado'nun, Rumen futbolcunun transferi için çalışmaları sürdürdüğünü yazdı.
İtalyan ekibinin 23 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonlu olarak kiralık transfer etmek istediği belirtildi.
Galatasaray'ın ise geçtiğimiz sezon yatırım yaptığı oyuncudan bonservis beklentisinin en az 4 milyon euro olduğu dile getirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

























