Galatasaray'da soğuk savaş! İkisinden biri gidecek...
Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor ile Wesley Sneijder arasındaki soğuk savaşın galibi, sezon sonunda belli olacak. Tudor giderse Sneijder kalacak, aksi halde Hollandalı yıldıza yol görünecek

Adana maçında yetersiz bulduğu Wesley Sneijder'ı yedek soyundurarak krizin fitilini ateşleyen G.Saray Teknik Direktörü İgor Tudor'un, gelecek yıl Hollandalı yıldızı takımında görmek istemediği öğrenildi.
Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre, Sneijder'ın da gönderilen vatandaşı Riekerink'in yerine gelen Tudor ile çalışmaya sıcak bakmadığı biliniyor. Hırvat hocanın sezon sonu oluşacak kredisine göre karar vermeyi planlayan yönetimin ise, alınacak karar için aceleci davranmaktan kaçındığı bildirildi.
Sneijder'la Tudor arasındaki gerilimi çözmekte güçlük çeken Özbek yönetiminin, sezon sonunda her iki isimden birini mecburen takımdan göndermekten başka çaresi kalmadı.
Yönetimin, gelecek sezon daha büyük sorun yaşanmaması için böyle bir karar aldığı ifade edildi.
DE JONG'U DA İSTEMİYOR
İgor Tudor'un Sneijder dışında takımında görmek istemediği bir başka isim de Nigel de Jong. Ancak De Jong'un Sneijder gibi taliplerinin olmaması, yönetimi kara kara düşündürüyor.
Yılda 2.5 milyon Euro ödediği Hollandalı'yı gönderirken tazminat ödemek istemeyen Sarı-Kırmızılılar'ı sezon sonunda zorlu bir karar aşaması bekliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!

Real Madrid'e Trent Alexander-Arnold şoku!

Eintracht Frankfurt, Galatasaray maçına hazır

Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!
